Gezinswandeling over Avontuurlijke Trage Wegen – Moortsele – 5 mei

Omdat het weeral enkele jaren geleden is, maken we deze keer opnieuw een wandeling in Moortsele, een pittoreske deelgemeente van Oosterzele: we hebben een mooi parcours uitgestippeld van een 7-tal kilometer over een maximaal aantal onverharde en avontuurlijke Trage Wegen.

Deze keer gaan we de wandeling niet uitpijlen, maar gaan we ze in groep maken: we zouden om 14u afspreken, zodat we een kwartiertje later zeker kunnen vertrekken.  Halverwege voorzien we ook een stop waar er even kan gerust worden bij een hapje en een drankje.

Voor wie de groepswandeling moeilijk valt, kunnen we eventueel ook een plannetje of een GPX aanleveren: op die manier kan ze op eigen houtje afgewerkt worden.

En als er mensen met buggy’s mee zouden willen gaan: dit kan… we zullen op de moeilijkste passages een alternatief voorzien.

Om het aantal wandelaars te kunnen inschatten, vragen we wel in te schrijven via deze link:

https://forms.gle/EejA9CdVzeka6pmD7

Tot dan !



Onze lokale afdeling van Trage Wegen zoekt versterking !

Via onze Werkgroep proberen we ondertussen al 13 jaar, sinds 2011, aandacht te vragen voor de wegjes, paadjes en wegels in onze gemeente. Sinds 2018 doen we dat met een vast team van 5 personen. Om wat meer slagkracht te hebben zoeken we bijkomende vrijwilligers.

Er wordt niet veel van je verwacht: we komen ongeveer 2-maandelijks samen en organiseren enkele evenementen per jaar. Verder verdelen we taken zoals communicatie met de gemeente, binnengekomen klachten over trage wegen nagaan en opvolgen, de website updaten, nieuwsbrieven uitsturen, enz. Dat alles verloopt in een losse en gezellige sfeer. 

Alle geïnteresseerden zijn welkom om eens kennis te maken op onze volgende samenkomst. Stuur gerust een bericht via onderstaande knop of spreek één van ons eens aan.